Ons verhaal

Design en ergonomie combineren

Waarom is kantoormeubilair niet mooi?

Dat was de vraag waar het mee begon. Op kantoor keken we niet om naar het kantoormeubilair. Dat was wat het was. Maar toen we tijdens de pandemie ineens thuis gingen werken, en het onszelf wat comfortabeler wilden maken, was het lastig om spullen te vinden waar we ook de hele dag tegenaan wilden kijken.

De zoektocht naar design tussen de grijze massa

Met het thuiswerkbudget op zak begon de zoektocht naar een mooie monitorarm. Dat was behoorlijk lastig of extreem duur. Toen we elkaar hierover spraken ontstond het idee om het zelf te gaan doen. We begonnen met de laptop/monitorarm omdat  die precies aan onze eigen wensen voldeed.

Zitten andere thuiswerkers ook met dit probleem?

Wij waren dolgelukkig met onze eigen laptop/monitorarm, maar toen begon het spannende gedeelte: zijn er meer mensen op zoek zijn naar de combinatie van ergonomie en design? We begonnen met dat eerste product maar kwamen er snel achter dat er meer nodig was.

Thuiswerken is here to stay, ook na corona

We hebben een mooie selectie aan monitorarmen en laptopstandaarden. Maar voor het inrichten van de thuiswerkplek is er natuurlijk meer nodig. We zijn nu druk bezig met de productie van bureaumatten van Italiaans leer en prachtige laptopsleeves voor als we weer naar kantoor mogen. En wat dacht je van een mooie bureaustoel? Want, ook al staan we te springen om een kantoordag, het is zeker dat thuiswerken blijft. Ook na corona. Daarom blijven wij bezig om jouw thuiswerkplek elke dag een stukje mooier te maken.